Què fem

Quefem

El projecte titulat “Implicació de variants del gen DDR1 en la integritat de la mielina i en la velocitat de processament cognitiu en pacients amb trastorn bipolar en fase eutímica” ha rebut co-financiació per part de l’Instituto de Salud Carlos III, que ha concedit 3 ajudes econòmiques en el context d’aquest projecte multicèntric:PI15/00852 És el projecte coordinador i està liderat per la Dra. Elisabet Vilella, adscrita a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Centro de Investigación Biomédica en Red en Salud Mental (CIBERSAM). Actua com centre coordinador i responsable principal de la vessant genètica del projecte.

PI15/00277 El grup de FIDMAG Germanes Hospitalàries està liderat pel Dr. Erick J. Canales-Rodríguez, investigador CIBERSAM i especialista en neuroimatge, especialment en innovadores tècniques que estudien la substància blanca.

PI15/00283 amb el Dr. Eduard Vieta, de l’Hospital Clínic de Barcelona com investigador principal. És l’encarregat de coordinar la vessant més clínica i l’estudi dels aspectes neuropsicològics del trastorn bipolar.